به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، چهارمین همایش ملی خیر ماندگار با عنوان « ظرفیتها و کارکردهای نیکوکاری و وقف در پیشرفت ایران؛ ارزیابی وضعیت و چشم انداز آینده » به همت پژوهشکده آلاء و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه، دانشگاه اصفهان و همکاری تعدادی از مراکز معتبر علمی، پژوهشی و فرهنگی در اسفندماه سال جاری برگزار میشود.
عموم پژوهشگران و علاقهمندان جهت حضور در این همایش تا ۱۴دیماه سال جاری فرصت دارند اصل مقالات خود را به دبیرخانه چهارمین همایش ملی خیرماندگار ارسال نمایند تا مورد بررسی هیئت داوران قرار گیرد.
این همایش در هفت محور شامل: «مباحث نظری حوزه پیشرفت مبتنی بر نیکوکاری و وقف»، «تجربههای جهانی مربوط به پیشرفت مبتنی بر نیکوکاری و وقف»، «مطالعه و ارزیابی تجربههای ملی مربوط به پیشرفت مبتنی بر نیکوکاری و وقف»، «مطالعه و ارزیابی نقش نهادهای اجتماعی در پیشرفت مبتنی بر نیکوکاری و وقف»، «آسیبها و چالشهای پیشرفت مبتنی بر نیکوکاری و وقف»، «بازخوانی تجربههای خُرد و بسترهای پیشرفت مبتنی بر نیکوکاری و وقف در ایران» و «ایدههای نو برای پیشرفت مبتنی بر نیکوکاری در ایران» به فعالیت میپردازد.
مخاطبان عمده این همایش سه گروه: «اساتید، دانشجویان و پژوهشگران علاقهمند به حوزه وقف و نیکوکاری»، «فعالان مؤسسات خیریه و خیرین» و «مدیران و کارشناسان دولتی مرتبط با وقف و نیکوکاری» هستند.
علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت چهارمین همایش ملی خیر ماندگار به نشانی conf.ala.org.ir مراجعه و یا با شماره ۰۹۹۱۲۰۶۹۰۴۳ در شبکه های مجازی ارتباط برقرار کنند، همچنین شماره تماس ۰۲۱۸۶۰۹۶۳۰۴ آماده پاسخگویی به سوالات مخاطبان است.
گفتنی است پیش از این، سومین همایش ملی خیر ماندگار با موضوع «مطالعه و ارزیابی نظام حکمرانی امور خیر در ایران» در سال ۱۳۹۹، دومین همایش ملی خیرماندگار با موضوع «مطالعه و ارزیابی امور خیر در ایران با تمرکز بر چالشهای نیکوکاری در ایران امروز» در سال ۱۳۹۷ و اولین دوره این همایش با عنوان «بازشناسی و ارزیابی امور خیر در ایران» در سال ۱۳۹۵ برگزار شده است.
انتهای پیام/